Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ρολά - Γκαραζόπορτες
Ρολά

Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την κατασκευή και εγκατάσταση ρολλών για όλους τους χώρους προσφέροντας συνεχή ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. 
 
Η εταιρεία καταφέρνει να παραμένει κοντά στον πελάτη όχι μόνο κατά την κατασκευή του προϊόντος αλλά και χρόνια μετά έτσι ώστε να μπορεί να του προσφέρει διαρκή υποστήριξη. 
 
Στα Ρολλά μας υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων από ρολά όλων των τύπων, μηχανισμοί αυτοματισμού, βιομηχανικά ρολά, μπάρες, αξεσουάρ, συστήματα ασφαλείας. 
 
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις τοποθετήσεις και επισκευές (service) ρολών ασφαλείας και καταστημάτων.
 
 
Γκαραζόπορτες

Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές. 
 
Στην εταιρεία μας θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές. 
 
Επιπλέον, μπορούμε να μετατρέψουμε και οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.
 
Όλες μας οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση. 
 
Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική. 
 
Με άλλα λόγια, προσφέρουμε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στις καλύτερες τιμές.
  • Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Αυτη η γκαραζόπορτα αποτελείται από ένα μεγάλο πάνελ ή επίπεδο, το οποίο όταν ανοίγει η ανασηκώνεται στο ταβάνι του γκαράζ. Πρόκειται για μία οικονομική λύση η οποία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και χρειάζεται λίγη έως ελάχιστη συντήρηση, μιας που δεν αποτελείται από πολλά κινούμενα και μηχανικά μέρη. 
  • Σπαστή γκαραζόπορτα: Οι συγκεκριμένη γκαραζόπορτα αποτελείται από μικρότερα πάνελ, σαν λωρίδες. Τα πάνελ αυτά ενώνονται μεταξύ τους με κομψό τρόπο, συνήθως με μεντεσέδες. Όταν η πόρτα είναι κλειστή, τα διάφορα πάνελ δεν φαίνονται και δίνει την εντύπωση ότι είναι μονοκόμματη. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και άριστη μόνωση. Οι σπαστή γκαραζόπορτα ανοίγει κάθετα και προς τα πάνω. Αφήνει ελεύθερο όλο το άνοιγμα του γκαράζ και ετσι εξοικονομεί πολύ χώρο.
  • Αυτόματη γκαραζόπορτα: Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Πέρα από τη πώληση πορτών για γκαράζ, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την εγκατάσταση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και επισκευές για γκαραζόπορτες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.