Ρολά ασφαλείας – Γκαραζόπορτες

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση σε ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες όλων των τύπων

Ρολά – Γκαραζόπορτες

Χρησιμοποιώντας νέες κατασκευαστικές μεθόδους και αξιοποιώντας τη γνώση και το μεράκι όλων, η εταιρεία είναι σε θέση να αποδώσει τη μοναδικότητα που χρειάζεται σε κιγκλιδώματα για σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές, προστατευτικά κάγκελα και γυάλινες κατασκευές όλα σε απίθανους σχεδιασμούς και στιλ, με άρτια υλικά και τέλειο φινίρισμα, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Ρολά

Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την κατασκευή και εγκατάσταση ρολλών για όλους τους χώρους προσφέροντας συνεχή ασφάλεια κι εμπιστοσύνη.

Η εταιρεία καταφέρνει να παραμένει κοντά στον πελάτη όχι μόνο κατά την κατασκευή του προϊόντος αλλά και χρόνια μετά έτσι ώστε να μπορεί να του προσφέρει διαρκή υποστήριξη.

Στα Ρολλά μας υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων από ρολά όλων των τύπων, μηχανισμοί αυτοματισμού, βιομηχανικά ρολά, μπάρες, αξεσουάρ, συστήματα ασφαλείας.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις τοποθετήσεις και επισκευές (service) ρολών ασφαλείας και καταστημάτων.

Γκαραζόπορτες

Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές.

Επιπλέον, μπορούμε να μετατρέψουμε και οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.

Όλες μας οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση.

Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Με άλλα λόγια, προσφέρουμε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στις καλύτερες τιμές.

  • Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Αυτή η γκαραζόπορτα αποτελείται από ένα μεγάλο πάνελ ή επίπεδο, το οποίο όταν ανοίγει η ανασηκώνεται στο ταβάνι του γκαράζ. Πρόκειται για μία οικονομική λύση η οποία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και χρειάζεται λίγη έως ελάχιστη συντήρηση, μιας που δεν αποτελείται από πολλά κινούμενα και μηχανικά μέρη.
  • Σπαστή γκαραζόπορτα: Οι συγκεκριμένη γκαραζόπορτα αποτελείται από μικρότερα πάνελ, σαν λωρίδες. Τα πάνελ αυτά ενώνονται μεταξύ τους με κομψό τρόπο, συνήθως με μεντεσέδες. Όταν η πόρτα είναι κλειστή, τα διάφορα πάνελ δεν φαίνονται και δίνει την εντύπωση ότι είναι μονοκόμματη. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και άριστη μόνωση. Οι σπαστή γκαραζόπορτα ανοίγει κάθετα και προς τα πάνω. Αφήνει ελεύθερο όλο το άνοιγμα του γκαράζ και έτσι εξοικονομεί πολύ χώρο.

  • Αυτόματη γκαραζόπορτα: Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ

Οι επιλογές της επιχείρησης μας είναι ικανές να απαντήσουν σε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή και να προσφέρουν:

  • Απόλυτη στεγάνωση σε νερό και αέρα.

  • Άψογη λειτουργικότητα.

  • Αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας.

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών μας τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής σας!

  2104640308

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε σήμερα μια προσφορά για τις υπηρεσίες μας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας!

      ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

      2104640308

      ΚΙΝΗΤΟ

      6944776820

      ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

      08:00 – 17:00

      ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

      2104640308

      ΚΙΝΗΤΟ

      6944776820

      ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ

      08:00 – 17:00