Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΙΤΟΥΛΑΚΗΣ Ι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Κατασκευές Αλουμινίου - Παράθυρα Πλοίων - Αλουμινοκατασκευές - Σαλαμίνα - Αττική

Κουφώματα αλουμινίου {expo}

Κουφώματα αλουμινίου THERMO & ΨΥΧΡΑ. Το κατάστημα μας αναλαμβάνει την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου στις δικές σας διαστάσεις, έτοιμα για τοποθέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παράθυρα Πλοίων {expo}

Το επίπεδο εργασιών είναι η εγγύηση μιας ολοκληρωμένης και σύγχρονης κατασκευής για το παρόν και το μέλλον του πλοίου γιατί είμαστε εξειδικευμένοι στις κατασκευές κουφωμάτων για πλοία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάγκελα - Σκάλες {expo}

Κάγκελα - Σκάλες : σιδήρου , αλουμινίου , γυάλινα , inox Χρησιμοποιώντας νέες κατασκευαστικές μεθόδους και αξιοποιώντας τη γνώση και το μεράκι όλων, η εταιρεία είναι σε θέση να αποδώσει τη μοναδικότητα που χρειάζεται σε κιγκλιδώματα για σκάλες εσωτερ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόρτες Ασφαλείας {expo}

Οι πόρτες αλουμινίου προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα και ποιότητα, αφού αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εναλλαγές της θερμοκρασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στέγαστρα - Πέργκολες {expo}

Η βαθιά γνώση και η μεγάλη εμπειρία στην σχεδίαση , μελέτη ,κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρων μας δίνει την δυνατότητα στην υλοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης στέγασης χώρου και αν υπάρχει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρολά - Γκαραζόπορτες {expo}

Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την κατασκευή και εγκατάσταση ρολλών για όλους τους χώρους προσφέροντας συνεχή ασφάλεια κι εμπιστοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σίτες {expo}

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τύπων σίτας, προσφέροντάς σας εφαρμογές και λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous

 


 

Η επιχείρηση Μιτουλάκης Παναγιώτης  έχει πολυετή πείρα  (από το 1989) στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που μπορούν να καλύψουν κάθε ιδιαιτερότητα και επιθυμία του πελάτη.
 
Η λειτουργία της επιχείρησης μας υπαγορεύεται από τους Εθνικούς νόμους και έχει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE, σύμφωνα με την οδηγία δομικών υλικών .
 
Για την εφαρμογή της παραπάνω οδηγίας, τα σχετικά εναρμονισμένα πρότυπα, είναι το HEN 13830:2003 Πετάσματα και το HEN 14351-1:2006 Παράθυρα και συστήματα θυρών για πεζούς.
 
Οι επιλογές της επιχείρησης μας είναι ικανές να απαντήσουν σε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή και να προσφέρουν :
  • Απόλυτη στεγάνωση σε νερό και αέρα.
  • Άψογη λειτουργικότητα.
  • Αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Οικονομία.
Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών μας.

 

Εξοικονομώ